Dragi prieteni,

Aș dori să împărtășesc cu voi o poveste de vindecare personală care a avut un impact semnificativ asupra stării mele de sănătate. Acum 11 ani am avut hernie de disc si m-am vindecat facand operatie. Multumita lui Dumnezeu si al doctoritei chirurg au urmat 11 ani de sanitate si munca. Nu am facut recuperari si alte tratamente de  recuperare. Eu mi-am reluat activitatea, muncind fara prea multa grija de coloana mea. Dupa acesti ani, au aparut dureri de spate insuportabile care m-au pus la pat si m-au adus la medic. Dupa investigatii mi s-a prezentat doar o singura posibilitate de a ma vindeca aceea, de a face o noua operatie. RMN arata recidivarea herniei de disc. Atunci mi-am zis ca nu voi face operatie decat dupa ce incerc alte posibilitati de vindecare. Am simțit că trebuie să explorez și o abordare holistică pentru a mă vindeca complet.

M-am vindecat prin constientizarea emoțiilor și ajutorul aromoterapiei, iar această călătorie a fost cu adevărat uluitoare.

Am început să înțeleg că starea mea fizică era strâns legată de starea mea emoțională. Stresul și anxietatea agravau durerile și limitau procesul meu de vindecare. Așa că am decis să mă concentrez asupra constientizării și gestionării emoțiilor mele. Am căutat ajutorul unui terapeut care m-a ghidat în explorarea traumelor și blocajelor emoționale care contribuiau la tensiunea și disconfortul din spatele meu.

Pe măsură ce am învățat să eliberez aceste emoții și să îmi gestionez stresul mai eficient, am simțit o schimbare semnificativă în nivelul durerilor de spate. Cu toate acestea, am dorit să continui să susțin procesul meu de vindecare, și asta m-a dus către aromoterapie.

Am descoperit puterea uimitoare a uleiurilor esențiale pentru gestionarea durerii și relaxare. Uleiurile esențiale precum lavanda, tămâie și mușețelul au devenit parte integrantă a rutinei mele zilnice de vindecare. Aceste uleiuri nu numai că m-au ajutat să reduc disconfortul fizic, dar au avut și un impact profund asupra stării mele emoționale.

Fiecare zi foloseam uleiuri esențiale, iar această practică a devinit un ritual de vindecare și meditație. Mă conectam cu senzațiile corpului meu și lăsam uleiurile esențiale să mă învăluie într-o stare de liniște și confort. Această conexiune între corp și minte a avut un efect benefic asupra procesului meu de vindecare.

Astăzi, pot spune cu bucurie că m-am vindecat  și că trăiesc o viață activă și fără durere. Constientizarea emoțiilor și aromoterapia au fost două componente esențiale ale acestei călătorii de vindecare. Aș încuraja pe oricine să exploreze modalitățile alternative de vindecare și să descopere puterea pe care o au în propriile lor mâini.

Cu speranță și recunoștință, Luminita

Te astept pe http://www.viataluminata.com

Povestea mea de vindecare

 

Luminita Popescu 2 www.viataluminata.ro